Tuesday, February 7, 2012

Facebook Online People Kullanarak kızlarla tanışmak


Evet şekerler,
Eğer geceyi birlikte geççirecek bir kız arıyosanız Facebook online people uygulamasını duymuşsunuzdur. Hedeflediğiniz kitledeki bayanları veya erkekleri bir arama motoru yardımıyla listeliyen bir sistemleri var. Siz de bu bayanlardan beğendiklerinize site tarafından belirlenen çeşitli hediyeleri yolluyorsunuz. Her hediye uygulamaya her girişinizde hesabınıza eklenen online people puanlarından birazını düşürüyor. Yani puanınız kadar hediye yollayabiliyorsunuz ki bu da sistemin eksilerinden birisi. Eğer hediye yolladığınız kız size bir hediyeyle cevap verirse o hatunla facebook üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz.
Sistemin nasıl işlendiğinden bahsettiğimize göre şimdi de aylin'den tavsiyeler kısmına geçelim (: (:.

Beğendiğiniz hatunların o akşam sizin yatağınızda olması için yapmanız gereken ilk şey düzgün bir profil resmi koymak. Ne çok çok yakışıklı, ne de tipsiz bir foto. Çok çok yakışıklı bir resim koyarsanız kovaladığınız hatunlar o resmin size ait olmadığını düşüneceklerdir. Güven vermek internetten kız düşürmek için en çok ihtiyacınız olacak şey.
Güzel bir profil resmi ayarladıktan sonra ikinci yapmanız gereken şey arattığınız kızları doğru seçmek. Ankarada yaşayıp da gidip istanbuldaki kızlara hediye yollarsanız, o kızlar sizi ciddiye almayacaktır. Geçenlerde süpper yakışıklı bir oğlanı sırf izmirli olduğu için üzülerek reddetmek zorunda kaldım, üstelik en azgın zamanlarımdan birinde =(. Ve o çocuk o sırada kendi şehrinden taş gibi kızlarla sevişiyor olabilecekken benimle zaman kaybetti. öyle işte.

Diyelim ki güzel bir kıza hediye yolladınız ve o da size karşılık verdi. Mesaj gönder kısmından atacağınız ilk mesaj olabildiğince düzeyli olsun ki kızımız ürkmesin. Her ne kadar biz kızlar böyle sitelere sırf sevişmek amacıyla gelmiş olsak da, açık açık senle sevişelim diyen insana temkinli yaklaşırız. Biraz havadan sudan konuştuktan sonra konuyu insanın biyolojik ihtiyaçlarına getirin. Bu yöntem her zaman tutar (:.

  Kız sizinle soğuk konuşuyorsa muhabbeti kötüyse üzülmeyin sevinin. Çünkü her zaman muhabbeti kötü kızlar güzel, muhabbeti iyi olan kızlar ise 120 kilo çıkar.
Evet şekerler, bütün bu dediklerimi uygulasanız da yine de güzel bir kız düşürebilmek için şanslı olmanız gerekir. Şayet o şans sizde varsa, geriye yalnızca mekan ayarlamak kalıyor (:



3 comments:

  1. Çok dogru tespitler Teşşekürler Denicem bunları

    ReplyDelete
  2. tecrübene bakılırsa yemediğin yarrak kalmamış.

    ReplyDelete
  3. Kıların tavsiyesine uymayın hocam, kensileri bile ne istediklerini bilmiyorlar, efendi olsun der enseye parmak göte şaplak bir cıvıkla beraber olur, çılgın olsun der romantikle brlikte olur, yakışıklı isterm der kelin biriyle evlenir bulamamaktanda değil güzel kız ama kel tipsizle evlenmiş yada kısacık bolu adamla, sadece çevrenize bakın zaten görürsünüz, size tavsiyem kendinizden emin olun hayatınızda en önemli şey kız olmasın eğlenceli olun ama kendiniz için kızlarla tanışmak için senaryo fırsat yaratın reddeilmekten korkmayın denizde balık bol deyin yüzlerce kız sikmezseniz gelin beni sikin en tipsiziniz bile bu yazan kızdan 10 kat güzellerini sikemezse bana sövün arkadaşlar tecrübe konşuyor 10 yıldır gece hayatındayım bu kıza sakso çektirmem ben ama ülkemiz ezik işte delik olsun tamam dersen kızda ağzına sıçar ee hakediyorsun ama...kolay gelsin hayırlı sikişler..

    ReplyDelete