Tuesday, February 7, 2012

Facebook Online People Kullanarak kızlarla tanışmak


Evet şekerler,
Eğer geceyi birlikte geççirecek bir kız arıyosanız Facebook online people uygulamasını duymuşsunuzdur. Hedeflediğiniz kitledeki bayanları veya erkekleri bir arama motoru yardımıyla listeliyen bir sistemleri var. Siz de bu bayanlardan beğendiklerinize site tarafından belirlenen çeşitli hediyeleri yolluyorsunuz. Her hediye uygulamaya her girişinizde hesabınıza eklenen online people puanlarından birazını düşürüyor. Yani puanınız kadar hediye yollayabiliyorsunuz ki bu da sistemin eksilerinden birisi. Eğer hediye yolladığınız kız size bir hediyeyle cevap verirse o hatunla facebook üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz.
Sistemin nasıl işlendiğinden bahsettiğimize göre şimdi de aylin'den tavsiyeler kısmına geçelim (: (:.

Sunday, February 5, 2012

İnternetten kız bulmak

Bu zamana kadar sayısını hatırlamadığım kadar erkekle internet ortamında tanışıp birlikte oldum ve bu konuya aşina bir genç kadın olarak, nerde neler yapmanız gerektiğini sizlerle paylaşacağım.

Neden internet?
Etrafımda onca kız var,
Çevrem çok geniş ama işe yaramıyor,
Bu kadar kız tanıyorum ama hepsi beni kankası olarak görüyor,
Tek gecelik ilişki isteyen kızlar beni tercih etmiyor" diyenlerdenseniz,
 Hatta çirkin olduğunuzu düşünüyorsanız :
Merhaba arkadaşlar, Adım aylin (: 25 yaşında kendine özgü zevkleri olan ve bunları özgürce yaşamakta hiçbir zaman tereddüt etmeyen bir kadınım. İlerleyen günlerde blog sitemde bir kadın gözünden, kız tavlamanın, tek gecelik ilişki kovalamanın inceliklerini elimden geldiğince sizinle paylaşacağım. Unutmayın bütün bu bilgileri kendimi sevişmek için kovaladığınız kızların yerine koyarak ve tecrübelerime dayanarak vereceğim. Kıymetini bilin şekerlerim (: